آشپزی
-
شیرینی ماه رمضان و طرز تهیه آن در خانه
ماه رمضان، بهترین و خجسته ترین ماه خدا در دین اسلام است. در این ماه مبارک با روزه داری، سلامت و تغذیه…
بیشتر بخوانید » -
انواع دسر ماه رمضان را بشناسید
در ماه رمضان، پس از ساعات طولانی روزه داری، بدن نیازمند تامین انرژی و مواد مغذی است. دسرهای سنتی و محبوب…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کیک سیب و دارچین(پای سیب) ؛ ساده ترین روش پخت
مواد لازم مواد مقدار تخم مرغ 2 عدد شکر نصف پیمانه شیر یک سوم پیمانه روغن مایع یک سوم پیمانه…
بیشتر بخوانید » -
انواع سوشی را بشناسید
سوشی، این شاهکار هنر آشپزی ژاپنی، سال هاست که با زیبایی و طعم منحصربه فردش، دل های بسیاری از علاقه مندان به غذاهای جهانی…
بیشتر بخوانید » -
چرا باید خیارشور خانگی مصرف کنیم؟
خیارشور از جمله مزه هایی است که معمولا در کنار غذاها از آن استفاده می شود. ضمن اینکه این طعم دهنده ی بی نظیر، یکی…
بیشتر بخوانید » -
در خانه، کالباس درست کنید
کالباس یکی از پرکاربردترین مواد غذایی است که در ذهن اکثر مردم به عنوان یک غذای مضر برای بدن شناخته…
بیشتر بخوانید » -
مواد مورد نیاز برای سالاد اندونزی
سالاد اندونزی یکی از انواع سالادهای محبوب در ایران است که به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی مورد…
بیشتر بخوانید » -
خواص سمنو برای زنان
سمنو، این شاهکار آشپزی ایرانی که در سفره ی هفت سین ما جای دارد، گنجینه ای از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست که…
بیشتر بخوانید » -
نکات مهم آشپزی
یکی از انواع آش های ایرانی، خوشمزه و مقوی است که طرفداران زیادی به ویژه در فصول سرد سال دارد؛ این…
بیشتر بخوانید » -
ویژگی های یک رژیم غذایی خوب در ماه مبارک رمضان
آش عوض جدانشدنی سفره افطار و سحری است. در ماه مبارک رمضان، شما باید خیلی بیشتر به فکر رژیم غذایی…
بیشتر بخوانید »